2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

Deimantai ir doleriai per SP

Deimantai ir doleriai

Deimantai ir doleriai yra dvi Superpanelės žaidimo valiutos. Deimantų gali gauti siųsdamas sms žinutę ar pervesdamas pinigus kitais būdais. Deimantų turėti žaidime neprivaloma; vieninteliai dalykai, kurių negali nusipirkti kitais būdais, yra tavo augintinis ir tavo būstas. Tam, kad galėtum įsigyti gyvūnėlį, privalai turėti 200 deimantų. Žaidime yra funkcija, leidžianti iškeisti tavo deimantus į dolerius, kurie yra būtini tavo panelės tobulėjimui. Vieno deimanto vertė yra 90 dolerių, tačiau jų užsidirbti gali ir kitais būdais, pavyzdžiui:

1. Žaidimų pagalba

o Sudoku: Išsprendęs sunkaus lygio Sudoku žaidimą, gausi nuo 1.0 iki 2.5 IQ + 40 dolerių.
o Sujunk taškus: Jei tau pavyks, gausi nuo 10 iki 40 dolerių + 0.5 IQ.
o Dėlionė: Sudėliojęs sunkaus lygio dėlionę, gausi nuo 1.0 iki 3.0 IQ + 50 dolerių.
o Hanojaus bokštai: Baigęs žaisti sunkaus lygio Hanojaus bokštų žaidimą, gausi 60 taškų + 1.0 IQ + 50 dolerių.
o Karvės ir jaučiai: Atspėjęs spalvų kombinaciją per 3 ėjimus, gausi 80 dolerių, per 8 - 40 dolerių, per 10 - 20 dolerių.
o Laimingas bilietas: Gausi po 10 dolerių už kiekvieną deimantą, rastą nutrynus tavo bilietą.

2. Kiekvienas vaikinas tau kasdien duos tam tikrą kiekį dolerių. Skirtingi vaikinai atneša skirtingą sumą pinigų.

3. Tavo panelė užsidirbs pinigų dirbdama. Jos gaunamas uždarbis priklausys nuo jos profesijos. Visų profesijų ir jų atlyginimų sąrašą rasi čia.

4. Dar vienas būdas uždirbti dolerių žaidime yra dvikovos už pinigus. Būk atsargus, priimdamas kitų žaidėjų kvietimus į dvikovas ar pats juos kviesdamas. Laimėtojas gauna visą lažybų sumą (minus 10% komisinių), bet jeigu pervertinsi savo galimybes, gali greitai prarasti didelę sumą pinigų.

Deimantai yra skirti tobulėti žaidime greičiau. Jų gali nusipirkti keliais būdais - siųsdamas sms žinutes ar pervesdamas pinigus. Taip pat gali gauti 10% visų deimantų, įsigytų tavo draugų, kuriuos pakvietei į Superpanelės žaidimą. 5 deimantai yra lygu 450 dolerių, o pati didžiausia suma, kurią gali išsikeisti, yra 500 deimantų už 45000 dolerių. Su deimantų pagalba gali tapti VIP žaidėju. Štai ką gausi, įsijungęs VIP paslaugą:

- Galimybę pasirinkti 3 nuosekliai vykstančių veiksmų seką. Pavyzdžiui, tavo panelė dirbs nustatytą laiko tarpą, tuomet eis pašokti ir galiausiai grįš namo miegoti. Veiksmai ir jų trukmė priklausys nuo tavęs.

- Prekių meniu suteiks galimybę sukaupti iki 20 prekių (5, jeigu nesi VIP žaidėjas).

- Galimybę pakeisti savo profilį ir jo foną.

- Papildomą statistiką (dvikovų, žaistų žaidimų, veiklos, ir t.t.

- Senos žinutės nebus trinamos iš tavo žaidimo pašto dėžutės.

- Nematysi jokių reklaminių antraščių ir turėsi galimybę sukurti karštąsias nuorodas - greitesnį būdą pasiekti savo svarbiausius meniu vos vienu pelės mygtuko paspaudimu.


Atmink: Superpanelė yra nemokamas internetinis žaidimas, todėl tu neprivalai pirkti deimantų, kad galėtum jį žaisti.

Jeigu pagal savo šalies įstatymus esi nepilnametis (dažniausiai mažiau nei 14/16 metų), prieš pirkdamas deimantus iš banko arba aktyvuodamas VIP paslaugą privalai gauti tėvų sutikimą. Už šios sąlygos nesilaikymą ar pažeidimą gali būti nubaustas žaidime.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą