2011 m. gegužės 27 d., penktadienis

Drabuzine

Drabužinė

Vienas maloniausių užsiėmimų šiame žaidime yra galimybė derinti drabužius pagal savo skonį. Drabužinėje naudojami keli mygtukai, ir mes pabandysime paaiškinti kiekvieno jų reikšmę ir kaip tiksliai jie veikia. Visų pirma tu turėtum apsilankyti prekybos centre ir nupirkti keletą drabužių savo panelei. Kai juos įsigysi, jie automatiškai bus perkelti į tavo drabužinę. Šiame kambaryje yra kelios aktyvios zonas, kurias gali naudoti.

Jos yra tokios:

1. Auskarai
2. Žiedai
3. Apyrankės, vėriniai
4. Akiniai
5. Plaukų aksesuarai, segtukai, karūnos, juostos
6. Kepurės
7. Rankinės
8. Pirštinės
9. Šalikai
10. Sijonai
11. Suknelės
12. Švarkai, liemenės
13. Marškinėliai, megztiniai
14. Apatiniai rūbai, maudymosi kostiumėliai
15. Liemenėlės, maudymosi kostiumėliai
16. Diržai
17. Kojinės
18. Kelnės
19. Batai, aulinukai, sandalai
20. Aksesuarai, kaukės, laikrodžiai, sparnai ir t.t.
21. Naminio gyvūnėlio aksesuarai (jeigu tokį turi).

Turėtum žinoti, kad dažniausiai yra leidžiama naudoti tik vieną pasirinktą daiktą. Tu gali pasimatuoti vieną sijoną ar vieną suknelę, bet jei pabandysi matuotis antrą sijoną, prieš tai buvęs išnyks. Šis apribojimas netaikomas 21 zonai, kurioje vienu metu gali naudoti daugiau negu vieną daiktą.

Kai nori pamatyti visus vienos kategorijos daiktus, tiesiog spustelėk tą sritį. Apačioje iš karto pasirodys meniu su visais tos kategorijos rūbais, kuriuos esi įsigijęs. Įsidėmėk spalvotą trikampį, esantį apatiniame dešiniajame kampe. Jis rodo drabužio spalvą. Taigi, jei turi kelias vienodas, tik skirtingų spalvų, sukneles, gali išsirinkti tau patinkančią, žiūrėdama į šį trikampį. Virš visų drabužių sąrašo yra dvi nuorodos. Nuoroda „Nusirengti šios kategorijos drabužius" panaikina visus tam tikros kategorijos rūbus, kuriuos tuo metu vilki tavo panelė, o antroji nuoroda „Uždaryti" tiesiog uždaro langą, kuriame rodomi rūbai.

Yra 4 funkciniai drabužinės mygtukai, kuriuos gali naudoti įvairiems veiksmams atlikti.
1. Išsaugoti aprangą - šis mygtukas padės tau išsaugoti pasirinktą drabužių derinį. Kai išsirinksi drabužius, spustelėk šį mygtuką ir įrašyk aprangos pavadinimą, pavyzdžiui „Mėlyna suknelė trumpu sijonu", „Darbo kostiumėlis" ir pan.
2. Įkelti aprangas - šis mygtukas parodys visas tavo išsaugotas aprangas. Tiesiog pasirink aprangos pavadinimą ir tavo panelė apsirengs tais rūbais.
3. Keisti tvarką - šis mygtukas keičia dėvimų drabužių tvarką. Apie tai plačiau bus paaiškinta toliau šiame skyriuje.
4. Pašalinti drabužius - šis mygtukas pašalina visus rūbus ir aksesuarus nuo tavo panelės ir tu iškart gali vėl pradėt kurti naujus drabužių derinius.

„Tvarkos keitimo" mygtukas

Kai rengiamės drabužius, jie turi tam tikrą mūsų nustatytą tvarką, pavyzdžiui, batus aunamės ant kojinių, kelnes ant apatinių, o švarkelį velkamės ant palaidinės. Vis dėlto, tam tikrais atvejais žaidėjai turi galimybę šią tvarką pakeisti pagal savo pageidavimą, pavyzdžiui, kaklaraištį dėvėti ant megztinio. Spustelėjus šį mygtuką, pasirodys visų tuo metu naudojamų drabužių sąrašas, kurių tvarką gali keisti. Naudodamasis rodyklėmis, esančiomis prie kiekvieno drabužio ar aksesuaro, gali sukeisti juos vietomis su drabužiais. Naudodamas šią funkciją gali keisti drabužių tvarką taip, kaip tik leidžia tavo fantazija. Tačiau būk budrus, nes ne visi drabužiai gražiai dera vieni su kitais, ir rezultatai gali būti nuviliantys.

Tavo gyvūnėlio apranga

Jei augini naminį gyvūnėlį, jis turės atskirą savo drabužių skyrių, padalintą į keletą dalių - kepurės, pavadėliai, drabužiai ir t.t. Kai išrenki aprangą savo panelei, išrink ją ir jos augintiniui. Naudodamas mygtuką „Išsaugoti aprangą" pastebėsi, jog bus išsaugotas ne tik tavo panelės, bet ir jos gyvūnėlio drabužių derinys, o įkeliant drabužius, jų abiejų aprangos bus įkeltos vienu metu. Keisti gyvūnėlio drabužių tvarką kol kas yra neįmanoma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą